Apothekers koelkasten zijn speciaal gemaakt voor de veilige opslag van vaccins, monsters, culturen en andere laboratorium en apothekers preparaten bij koude temperaturen tussen +4° C en +15° C. De meeste koelkasten zijn voorzien van geïntegreerde multi-function electronics. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ingebouwde waarschuwings- en veiligheidsvoorzieningen. Dat maakt een apotheek koelkast een ideale oplossing voor ziekenhuizen en gezondheidscentra waar warmtegevoelige producten bij een temperatuur tussen +2°C tot +8°C moeten worden bewaard. Sommige medische koelkasten hebben hiervoor tevens een geïntegreerde ventilator, waardoor een constante temperatuur gegarandeerd wordt. Moeten uw producten in een dag-opslag koelkast voor medicijnen bewaard worden? Kies dan een koelkast met een temperatuurbereik van +2ºC tot +8ºC. Het is bovendien aan te raden om een koelkast te nemen die voorzien is van een digitaal temperatuurdisplay. Ook is een koelkast slot geen overbodige luxe in een professionele omgeving.

Service en onderhoud

De kracht van MediBLUE bestaat uit het leveren van maatwerk. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Zo kunnen wij voor u de koelingen monitoren en bij afwijkende temperatuur wisseling krijgt onze meldkamer een melding. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever waarborging van het bewaken van de opslag in de koeling, want service staat hoog in het vaandel. MediBLUE heeft een eigen magazijn, meldkamer en een storingsdienst. Kijk hier voor meer informatie over onze Service diensten.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organsatie, wilt u advies of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Neem dan telefonisch contact op met MediBlue op 026-3842180 of bericht onze klantenservice.