Het deskundige en enthousiaste team van MediBLUE zorgt ervoor dat uw medische koelkast, laboratorium vriezer of andere apparatuur veilig bij u afgeleverd worden. Omdat MediBLUE over een eigen bezorgservices beschikt kunnen wij het bezorgen van uw producten heel nauwkeurig inplannen. Hierdoor hoeft u niet onnodig te wachten op uw levering. Bovendien plaatsen en installeren wij graag uw nieuwe medische koeling. We stellen het apparaat in bedrijf, zetten het waterpas en geven een uitleg over de werking van uw koeling. Desgewenst voeren we tevens uw oude apparaat af en zorgen dat dit op verantwoorde wijze wordt afgevoerd.

Bestaande of nieuwe klant

Eenvoudig kunt u de betalingen voldoen met iDeal. Bent u al bekend bij MediBlue en wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan is het ook mogelijk om op factuur te bestellen. U heeft dan een betaaltermijn van 30 dagen. Indien u voor de eerste keer bij ons besteld, kan het zijn dat we na uw bestelling contact opnemen om uw volledige bedrijfsgegevens op te vragen. De levertijd zal hierdoor uiteraard niet worden beïnvloed. Voor eventuele vragen m.b.t. uw bestelling, product keuze of voor overige vragen kunt u met ons contact opnemen.

Bezorgkosten

De bezorgkosten voor bestellingen onder de €300,- zijn afhankelijk van de gekozen koelproducten tussen de €15,- en €45,- excl. BTW. Bij bestellingen vanaf €300,- worden geen verzendkosten berekend.

Gratis bezorgen

Heeft u voor meer dan €300,- besteld? Dan betaalt u geen verzend- en of afhandelingskosten. Bij bestellingen tot €300,- worden er wel bezorgkosten berekend, maar dit is afhankelijk van de producten die u besteld heeft. Op onze website is het bestellen van producten heel eenvoudig dankzij de MediBLUE webshop. Het is ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen of om een offerte op te vragen. Dit is bijvoorbeeld prettig wanneer u meerdere apparaten tegelijkertijd wilt aanschaffen. Het MediBLUE team kunt u bereiken via onze klantenservice of op 026- 384 2180

Levertijd

De levertijd verschild per artikel en staat bij de producten vermeld. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar binnen 2-3 werkdagen. Voor enkele artikelen geldt een levertijd op aanvraag. Na het plaatsen van een bestelling zullen wij contact opnemen over de bezorging. Heeft u vragen over de leveringstijd van een product neem dan gerust contactop.

Retourneren

De retourvoorwaarden vindt u hieronder. Natuurlijk mag u rustig over uw aankoop nadenken en als het artikel geen goede match is, dan komen wij de koeler gratis bij u ophalen binnen de zichttermijn. Heeft u kleinere producten besteld, die niet speciaal met een  MediBLUE transportwagen opgehaald hoeven worden, dan mag u de producten binnen de zichttermijn gratis naar ons terugsturen. Neem voor het retourneren altijd eerst met ons contact op via de klantenservice of 026 384 2180.

Uitzonderingen retour:

  • Artikelen die op basis van maatwerk geleverd zijn en/of op verzoek zijn besteld.
  • Producten (zowel kleine artikelen als koelkasten, vriezers, etc) die uit de verpakking zijn gehaald.
  • Artikelen die beschadigd zijn door gebruik.