B-Medical bloedkoelkasten zijn ideaal wanneer bloed en bloedbestanddelen veilig opgeslagen moeten worden. Deze B-Medical koelkasten zijn voorzien van meerdere bedieningselementen, waarschuwings- en gegevensregistrerende veiligheidskenmerken. Deze koelkasten zijn medische koelkasten voor de veilige opslag van laboratorium en farmaceutische preparaten, zoals bloedzakken. De B-Medical koelkast is voorzien van met meerdere veiligheidsfuncties ontwikkeld op basis van meer dan 35 jaar ervaring in de koeltechniek. De B-Medical apothekerskoelkasten zijn stuk-voor-stuk ontwikkeld voor de veilige opslag van farmaceutische producten, medicijnen of virus vaccins. De koelkast heeft een afwerking van nieuwe hoogwaardige coating en is antibacterieel. Daarnaast is de koelkast gemaakt van hoogwaardig staal voor een langere levensduur en eenvoudige hygiëne controle. De kast is uit één stuk gemaakt en heeft een levenslange garantie op het ontbreken van corrosie. De koelkast is onder andere gemaakt van de hoogste kwaliteit polypropyleen voor betere isolatie. Bovendien bevat de koelkast geen scherpe randen voor eenvoudig onderhoud en reiniging.

Bloedkoelkasten van B-Medical

B-Medical heeft automatische alarmmeldingen, een centraal alarmsysteem, setpuntbeveiliging, batterijback-up en een volledig display waarmee nog veel meer andere besturingsfuncties? bediend kunnen worden. De koelkasten zijn compatibel met ‘B Connected monitored solution’ voor gegevensbewaking en -opname.

B-Medical Systems biedt oplossingen voor een veilige en risicoloze opslag, transport en de handhaving van temperatuurgevoelige producten. De state-of-the-art technologie omvat het hele spectrum gebaseerd op de specifieke eisen van de markt ten behoeve van vaccinatiecentra, consultatiebureaus, GGD’s, ziekenhuizen, laboratoria, apotheken, onderzoekscentra, universiteiten en industrie. Deze toonaangevende fabrikant produceert vaccin Cold-Chain apparatuur voor grootschalige programma’s in opkomende markten. Het bedrijf werkt nauw samen met de volksgezondheid agentschappen, landen en organisaties zoals UNICEF, PAHO en Artsen Zonder Grenzen om hun vaccinatieprogramma’s te ondersteunen.

Wenst u meer informatie over een B-Medical koelsysteem of een offerte op maat, neem dan gerust met ons contact op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw werkomgeving.