De diensten en service van MediBLUE bestaan o.a. uit Alarmcentrale, monitoring, vaccinbewaking, service bij storingen en nog veel meer. MediBLUE levert al deze diensten in een overzichtelijke bedrijfsomgeving en bied u de mogelijkheid voor een opmaat gemaakt service contract.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van wifi dataloggers of onze andere services? Wij helpen u graag met het geven van advies o het maken van een persoonlijke offerte? Neem gerust contact op met MediBLUE op ons telefoonnummer 026-3842180 of bericht onze klantenservice.

Alarmcentrale van MediBlue

Stelt u zich eens voor: de alarminstallatie van uw koelkast meldt een ongewone temperatuurafwijking of een stroomstoring. De opslag van uw medische koelkast moet natuurlijk gewaarborgd worden. Op dat moment gaat er direct een melding naar onze meldkamer. De MediBLUE medewerkers van de centrale werken de afgesproken protocol af    en zetten de melding onmiddellijk door. In de meeste gevallen betekent dit dat er contact wordt opgenomen met de verantwoordelijke binnen uw organisatie. In andere gevallen zal direct een alarmopvolger met koeltechnische kennis worden gestuurd om de inhoud van de koeling veilig te stellen en de storing te verhelpen. U kunt in alle gevallen rekenen op een professionele en snelle afhandeling door onze alarmcentralisten.

Diensten en service zonder zorgen

Het is mogelijk dat u zelf de temperatuurregistratie van uw medische koelsystemen realtime monitort. Wij beschikken hiervoor over onze eigen webportal. Wij registeren dan voor u het temperatuurverloop op onze eigen servers en u kunt deze tot een jaar na dato nog opvragen. Op verzoek verstrekt onze supportafdeling u de desgewenste rapportages om u hiermee inzicht in te geven. De bewaar- en vervoerstemperatuur van vaccins is van groot belang voor een goede werking van de vaccins. Medische producten kunnen vaak al heftig reageren op minimale temperatuurverschillen. De werking van een vaccin of medicijn kan drastisch verminderen als de koelketen wordt onderbroken. Goede temperatuurbewaking en monitoring is daarom essentieel. Dat begint al in de vaccinkoelkast of koelbox zelf. Wij garanderen een optimale registratie van uw koeling. Dankzij de juist afgestelde sensortechnologie komen valse meldingen zeer weinig voor.