Een GPRS alarmdoormelding is een voorbeeld van een alternatieve IP-verbinding. Verbinding maken via GPRS of via een mobiel netwerk gaat niet vanzelf. De bestaande apparatuur moet aangepast worden. Analoge telefoonkiezers kunnen hun meldingen niet versturen over de digitale telefoonlijn en dus moeten daar aanpassingen voor gedaan worden. Wist u dat het ook mogelijk is om alarm- en brandmeldingen die over dezelfde verbinding gaan met elkaar te combineren? Met de basis GPRS-doormelder van MediBLUE worden de temperatuurstoringen en stroomstoringen doorgemeld via de MediBLUE meldkamer. De basis GPRS-module is voorzien van een IP back-up die separaat, permanent of tijdelijk geactiveerd kan worden. Bekijk hier de GPRS alarmdoormelding.

GPRS alarmdoormelding via MediBLUE

MediBLUE heeft complete oplossingen inclusief sensoren, software en eventueel dataopslag voor temperatuurregistratie en het gebruik van dataloggers. MediBLUE heeft hiervoor een medische meldkamer die van alle technische snufjes is voorzien. Deze kan de temperatuur registratie in de gaten te houden en actie te ondernemen als er iets niet goed gaat. Wilt u liever rechtstreeks een SMS of een e-mail ontvangen als er een storing is, dan is dat ook mogelijk. Dit kan gecombineerd worden met onze online applicatie, waar u met een inlogcode de status van het apparaat online kunt volgen.

MediBLUE levert maatwerk want iedere werkomgeving vraagt een andere oplossing. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Met ons eigen magazijn, meldkamer en storingsdienst kunnen wij snel leveren en storingen verhelpen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie op het gebied van GPRS alarmdoormeldingen, neem dan contact op met onze klantenservice of op 026-3842180.