Het Bio Basic assortiment is een kosteneffectieve oplossing voor het opslaan van uw medische producten. Gram BioBasic is verkrijgbaar als koelkast of vriezer, zoals een onderbank (125L), een middenmaat (218L) of volledige hoogte (346L). Deze modellen zijn allemaal standaard uitgerust met draadroosters. Bovendien zijn de apparaten voorzien van temperatuuralarmen, interne en externe ATEX en een gebruikersvriendelijke interface. Daarnaast hebben de koelkasten en vriezers geen koude muren en hierdoor biedt het BioBasic assortiment een uitzonderlijke selectie van functies in een zeer klein pakket.

Ook bijzonder aan de Gram koelkasten is dat het unieke geforceerde luchtverdeelsysteem ervoor zorgt dat de temperatuur in de kast stabiel en uniform blijft. En omdat de vinbuisverdamper bovenaan is geplaatst, zijn er geen koude wanden in de kast. Gram heeft gebruik gemaakt van slimmigheidjes op het gebied van design en kwaliteit. Het bedieningspaneel van de Gram BioBasic is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van BioBasic. Onder de vele functies zijn akoestische deuralarm, hoge en lage temperatuur-alarmen en een spanningsvrij contact (NO / NC) voor externe alarmen. Het deurslot wordt standaard geleverd met twee sleutels. Al met al staat Gram voor maximale betrouwbaarheid, strenge controle, geoptimaliseerde luchtstroom en een verantwoord milieu profiel. Bovendien biedt het merk snelle ondersteuning van bekwaam personeel.


Voordelen van Gram BioBasic:
– Bij uitstek geschikt voor gebruik laboratorium koelapparatuur door de volledige naleving van EN 61326-1: 2013 en EN 61010-1: 2010
– Stabiele en uniforme opslagtemperaturen mogelijk zonder koude muren
– Interne en externe ATEX, waardoor plaatsing in Cat.3 Zone 2 mogelijk is
– Hoge en lage temperatuuralarmen met spanningsvrij contact voor optimale veiligheidBekijk de Gram BioBasis modellen: