MediBLUE is niet alleen gespecialiseerd in laboratorium koelkasten en vriezers, maar biedt daarnaast ook diverse ICT diensten aan. Dit is mogelijk omdat MediBLUE een eigen ICT-bedijf heeft. Dankzij ons zusterbedrijf Riset kunnen wij moeiteloos met uw eigen ICT specialist de benodigde voorbereidingen afstemmen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van de juiste aansluitingen of andere voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn om een professionele koelkast of vriezer te plaatsen. Vanzelfsprekend geven we ook graag vrijblijvend advies over de ICT diensten neem contact op met onze ICT experts op telefoonnummer 026- 384 2180.

ICT diensten en medische koelapparatuur

Riset is een klein en overzichtelijk team en daardoor in staat om een compleet pakket met ICT-diensten en cloudoplossingen aan te bieden. U krijgt advies en wij richten uw professionele medische omgeving compleet in of optimaliseren het netwerk waarmee u dagelijks werkt. Met MediBLUE heeft u een bedrijf met ICT-professionals die altijd voor u klaar staan. Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel de ICT als laboratorium koelkasten en andere koelapparatuur begrijpen wij meteen waar u het over heeft. Hierdoor kunnen wij snel tot een passend advies of een pasklare oplossing komen. Met MediBLUE is uw ICT in veilige handen!

MediBLUE: uw partner

Partnership staat bij ons niet alleen voor langdurige samenwerking. Wij bouwen met onze klanten graag een zakelijke en vruchtbare relatie op voor langere tijd. U mag van ons initiatief verwachten en wij denken graag met u mee. Zo ontstaat dat ‘extra’ wat nodig is om u perfect te ondersteunen dankzij een betrouwbaar en effectief bedrijfsproces. MediBLUE Cold Chain is uw specialist voor diensten en producten op het gebied van medische koel- en vriestechnieken. MediBLUE heeft meer dan twintig jaar ervaring in de branche waardoor wij voor u alleen het beste weten te selecteren. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact op met onze specialisten voor een passend advies.