Heeft u een splinternieuwe MediBLUE koelkast of vriezer gekocht, dan is de installatie daarvan erg belangrijk. Daarom plaatst en installeert MediBLUE graag uw nieuwe koeling voor u. MediBLUE stelt het apparaat in bedrijf en zet de koeling waterpas. Daarnaast krijgt u ook basis uitleg over de werking van uw nieuwe koelkast of vriezer. Mocht u dat willen, dan voeren we tevens uw oude koelapparaat af. MediBLUE zorgt uiteraard dat het apparaat op een verantwoorde wijze wordt afgevoerd.

Optioneel zijn de kosten €65,- voor de installatie voor uw koeling. Wilt u meer medicijnkoelkasten door ons laten installeren neem dan met ons contact op.

Service van MediBLUE

Voor de medische koelingen hebben wij diverse mogelijkheden voor het registeren van temperatuur veranderingen met temperatuurdataloggers. Daarnaast is het mogelijk om MediBleu de werking van de koeling te laten monitoren. Met onze service & onderhoud mogelijkheden voorkomen en herstellen onze service monteurs storingen. De kracht van MediBLUE bestaat uit het leveren van maatwerk en service. Met ons eigen MediBLUE magazijn, service en storingsdienst waarborgen wij de werkingen van uw koelingen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een passend advies.