De medische producten die u gekoeld wilt bewaren zijn waardevol. Het is daarom belangrijk om uw zaakjes goed geregeld te hebben. MediBLUE helpt u daarbij. Dit doen we onder andere door het leveren van top producten en het bieden van zorgvuldige service. Bijvoorbeeld met behulp van een IP alarm module zorgt u ervoor dat er bij storingen direct actie wordt ondernomen.

Om het u gemakkelijk te maken heeft MediBLUE daarom pakketten samengesteld waarmee u met één druk op de knop de service voor uw koelapparatuur geregeld heeft. Wilt u iets toevoegen of verwijderen uit onze vaste modules? Geen probleem! Neem contact op met onze expert voor een gepersonaliseerde module. Bel 026-3842180 voor advies.

[bg_collapse view=”link” color=”#4a4949″ icon=”eye” expand_text=”Lees meer” collapse_text=”Lees minder” ]

IP alarm module

moedermelkkoelkasten en laboratoriumvriezers IP alarm module De module “IP alarm module met geïntegreerde GPRS back up inclusief installatie af fabriek” bestaat uit de volgende onderdelen:

  • IP alarm module met geintegreerde GPRS back up (CC.2201.IG.010 € 425,00
  • Alarm-coordinatie inclusief telefonische doormelding storingen 24/7 per jaar per koeling (CC.2301.MA.02) € 85,00
  • Jaarlijkse datakosten GPRS (CC.2601.DK.02) € 126,00

De kracht van MediBLUE bestaat uit het leveren van maatwerk en service. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever flexibiliteit, want service staat hoog in het vaandel. Dat bewijst MediBLUE keer op keer. Wist u dat MediBLUE heeft een eigen magazijn, service en storingsdienst heeft? En laten we vooral het enthousiaste team niet vergeten dat voor u klaar staat!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van GPRS backup, wilt u advies of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Bel MediBLUE! 026-3842180.

[/bg_collapse]