Temperatuurregistratie gebeurd door middel van IP Datalogging. Dataloggers worden in bijvoorbeeld een koelkast of koelbox gemonteerd en laten precies zien hoe het met de temperatuur in het koelapparaat gesteld is. De dataloggers zijn er in allerlei soorten te krijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld dataloggers die via wifi verbonden zijn. Op die manier kunt u zelfs op grote afstand nog steeds de temperatuur in de gaten kunt houden. Sommige bedrijven kiezen ervoor om hun eigen dataloggers te controleren, maar het is ook mogelijk om deze tijdrovende klus uit te besteden aan MediBLUE. Bestel nu! IP Datalogger

IP Datalogging via MediBLUE

Zelf uw dataloggers controleren en rapporten schrijven; dat kan een behoorlijk langdurige klus zijn. Tijd, die u waarschijnlijk liever aan andere zaken besteedt. Het is daarom mogelijk om MediBLUE het zware werk voor u te laten doen. Wilt u beschikken over rapportages van het temperatuurverloop van uw koeling? MediBLUE voegt modulair een datalogmodule aan uw IP-doormelder toe. Vervolgens slaan wij het temperatuurverloop op onze eigen servers op. Het is daardoor mogelijk om een jaar na dato deze gegevens alsnog op te vragen. Op verzoek kan de supportafdeling van MediBLUE u bovendien rapportages van het temperatuurverloop toesturen.

Maatwerk

De kracht van MediBLUE bestaat bovendien uit het leveren van maatwerk, want iedere werkomgeving vraagt andere oplossingen. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Met onzs een eigen magazijn, service en storingsdienst waarborgen wij de werking van uw koelsystemen.!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van IP Datalogging van Medibleu of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Neem contact op met onze experts via de klantenservice of Bel MediBLUE op telefoonnummer 026-3842180.