Het is mogelijk om uw IP-doormelder uit te breiden met een datalogger. Deze apparaten worden in bijvoorbeeld een koelkast of koelbox gemonteerd en laten precies zien hoe het met de temperatuur in het koelapparaat gesteld is. De controle ervan kunt u eenvoudig zelf doen middels IP datalogging met webportal. Bestel nu! IP Datalogger 

Kiezen voor IP datalogging met webportal

De dataloggers zijn er in allerlei soorten te krijgen. Het is mogelijk om het registeren van de datalogger aan MediBLUE uit te besteden, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. MediBLUE heeft een eigen online applicatie waarvoor u een inlogcode krijgt. Op deze manier is het mogelijk om zelf (op elk moment van de dag) in te loggen. Het is dan eenvoudig om te bekijken hoe het met de temperatuur van uw koeler gesteld is. U bepaalt in dit geval zelf wanneer u de status van het bewaakte apparaat wilt bekijken en u produceert daarnaast ook uw eigen rapportages.

De mogelijkheden van MediBLUE

MediBLUE heeft complete oplossingen inclusief sensoren, software en eventueel dataopslag voor temperatuurregistratie en het gebruik van dataloggers. MediBLUE heeft hiervoor een medische meldkamer die van alle technische snufjes is voorzien om de temperatuur registratie in de gaten te houden en actie te ondernemen als er iets niet goed gaat. Wilt u liever rechtstreeks een SMS of een e-mail ontvangen als er een storing is, dan kan dat uiteraard ook. Desgewenst kan dit in combinatie met onze online applicatie  waar u met een inlogcode de status van het apparaat online kunt volgen.

De kracht van MediBLUE bestaat bovendien uit het leveren van maatwerk. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever flexibiliteit, want service staat hoog in het vaandel. Dat bewijst MediBLUE keer op keer. Wist u dat MediBLUE heeft een eigen magazijn, service en storingsdienst heeft? En laten we vooral het enthousiaste team niet vergeten dat voor u klaar staat!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van temperatuurregistratie, wilt u advies of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Bel MediBLUE! 026-3842180.