Medische koelapparatuur nodig? MediBLUE heeft een enorm assortiment professionele koelapparatuur in het assortiment. Vele apparaten zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar, dus u heeft de producten snel in huis.  B-Medical, Gram, Dometic en Liebherr zijn alom vertegenwoordigd in het MediBLUE assortiment. Maar ook LEC en NeedleSafe producten hebben wij in ons assortiment.

Weet u al wat uw laboratorium of praktijk nodig heeft? Denk bijvoorbeeld aan een koelkast met glasdeur of een model met een isolatiedeur. Nauwkeurige comfort-elektronica is onmisbaar en ook een dynamisch koelsysteem is wel zo prettig om toe te voegen aan uw wensenlijstje. Voor uw ideale laboratorium koelkast heeft u in onze webshop de keuze uit tientallen modellen. MediBLUE heeft laboratoriumkoelkasten die voldoen aan alle eisen die een professionele omgeving van een koelkast vraagt. Ons assortiment is zeer uitgebreid, want ook ATEX certificeerde koelkasten (explosieveilige koelkasten) kunnen wij eenvoudig leveren.

Een greep uit ons assortiment koelapparatuur

[yith_wc_productslider id=12185]

B-Medical dealer

MediBLUE is dé B-Medical dealer van Nederland. Hierdoor kan MediBLUE alle B-Medical producten leveren, maar daarnaast zorgt (op uw verzoek) MediBLUE ook zeer professioneel onderhoud van uw B-Medical, Gram en Liebherr apparatuur. De kracht van MediBLUE bestaat bovendien uit het leveren van maatwerk. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever flexibiliteit, want service staat hoog in het vaandel. Dat bewijst MediBLUE keer op keer. Wist u dat MediBLUE heeft een eigen magazijn, service en storingsdienst heeft? En laten we vooral het enthousiaste team niet vergeten dat voor u klaar staat! Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met onze specialisten via ons klantenservice.