Laboratorium vriezers zijn belangrijk voor een perfecte en veilige opslag van gevoelige stoffen, zoals antilichaampjes en celculturen. Daarom beschikken de laboratoriumapparaten van MediBLUE over allerlei handige elektronische snufjes zoals precisiebediening en geïntegreerde alarmsystemen. De apparaten van Liebherr bijvoorbeeld zijn voorzien van Profi-elektronica en de vriezers beschikken over een 3-puntskalibrering voor een uiterst nauwkeurige temperatuurinstelling. Naast Liebherr hebben we ook Laboratorium vriezers van de merken B-Medical en Gram in ons assortiment. Alle apparaten voldoen aan de NF X 15-140-norm voor maximale temperatuurstabiliteit en -constantheid.

B-Medical Laboratorium vriezers

Liebherr Laboratorium vriezers

Gram Laboratorium vriezers

Laboratorium vriezers bij MediBLUE

Koel- en vriesapparaten voor research en laboratoria moeten aan extreem hoge eisen voldoen. Met elektronische precisiebediening en temperatuurinstellingen tot op de graad nauwkeurig garanderen professionele laboratoriumapparaten uitzonderlijk constante temperaturen. Met een scala aan functies zijn ze ideaal om gevoelige stoffen, chemicaliën en andere onderzoeksmaterialen optimaal te bewaren. Omdat de koel- en vriesapparaten continu aangesloten zijn op het lichtnet, is het belangrijk dat de medische koelers en vriezers energiezuinig zijn. Vernieuwende koeltechnologieën en een scala aan smartfuncties garanderen optimale bewaaromstandigheden onder constante temperaturen. Apparaten die u bij MediBLUE koopt zijn ontworpen om de kostenbesparend te zijn. De tijd die aan bediening en onderhoud wordt besteed wordt tot een minimum te beperkt. Laboratoriumkoel- en -vriesapparaten moeten aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Elektronische precisiebediening, geforceerde luchtkoeling en een uitermate effectieve isolatie zorgen samen voor een uitmuntende energiezuinigheid, wat kostenbesparend is en het milieu ontziet. De geavanceerde componenten en de precisiebediening garanderen dat stoffen en materialen optimaal worden bewaard.

MediBLUE als vertrouwde partner

Partnership staat bij ons niet alleen voor langdurige samenwerking. Wij bouwen met onze klanten graag een zakelijke en vruchtbare relatie op voor langere tijd. U mag van ons initiatief verwachten en wij denken graag met u mee. Zo ontstaat dat ‘extra’ wat nodig is om u perfect te ondersteunen dankzij een betrouwbaar en effectief bedrijfsproces. MediBLUE Cold Chain is uw specialist voor diensten en producten op het gebied van medische koel- en vriestechnieken. MediBLUE heeft meer dan twintig jaar ervaring in de branche waardoor wij voor u alleen het beste weten te selecteren. Wilt u meer weten over wat MediBleu voor uw organisatie kan betekenen neem da contact op met onze klantenservice.