Is de medische koelkast die u op het oog heeft boven budget? Geen nood, want bij MediBLUE is het mogelijk om professionele koelkasten en vriezers te kopen en leasen. Op deze manier kan iedereen, wat voor budget u ook heeft, de juiste laboratorium koelkast of vriezer kopen. Zonder consessies! Lease is bovendien ideaal als u de kosten per maand transparant in beeld wilt hebben. Zo weet u altijd, afhankelijk van de gekozen vorm, wat uw vaste maandelijkse kosten zijn.

Bij MediBLUE kennen we drie verschillende vormen van leasen: Financial lease, Operational Lease en All-in lease. Vraag de adviseur van MediBLUE naar de mogelijkheden. Samen kunt u bespreken welke vorm het beste aansluit bij uw organisatie, neem contact op met 026-3842180. Bekijk hier alle informatie over de verschillende leasevormen.

Leasen bij MediBLUE

De kracht van MediBLUE bestaat uit het leveren van maatwerk en service, dat laten we onder andere zien door onze service die ‘dat beetje extra’ heeft. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever flexibiliteit, want service staat hoog in het vaandel. Dat bewijst MediBLUE keer op keer. Wist u dat MediBLUE heeft een eigen magazijn, service en storingsdienst heeft? En laten we vooral het enthousiaste team niet vergeten dat voor u klaar staat!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van medische koelsystemen en temperatuurregistratie, neem dan contact op met onze klantenservice.