De energiezuinige medische koelapparatuur van LEC kenmerkt zich door betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom vertrouwt MediBLUE al jaren op de producten van LEC Medical. De compacte koelkasten van LEC zijn geschikt als opslagkoelkast voor medicijnen. De koelkast heeft een prima temperatuurbereik en is voorzien van een digitaal temperatuurdisplay. Bovendien is de koelkast voorzien van een deurslot. De koelkast van LEC koelt op basis van geforceerde luchtkoeling. Een hoog alarm melder is tevens inbegrepen.

Een koelkast kopen, en dan?

Wij plaatsen en installeren graag uw nieuwe koeling voor u. We stellen het apparaat in bedrijf, zetten het waterpas en geven een basis uitleg over de werking. Desgewenst voeren we tevens uw oude apparaat af en zorgen dat zit op verantwoorde wijze wordt afgevoerd. Daarnaast biedt MediBLUE ook onderhoudsprogramma’s aan om uw koelapparatuur in topconditie te houden. Het MediBLUE service team bestaat uit ervaren technici die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staan in geval van calamiteiten aan uw medische koelapparatuur. Onze techneuten zijn STEK erkend en hebben jarenlange ervaring in het oplossen van storingen, plegen van onderhoud en aanbrengen van modificaties aan bestaande apparatuur.

Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bewaken en beheren van vaccins voor onze klanten. De kwaliteitsborging van uw vaccins is van cruciaal belang. Vanuit ethisch standpunt, maar ook omdat deze vaccins een grote financiële waarde vertegenwoordigen. In samenspraak met diverse opdrachtgevers hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om vaccins optimaal te kunnen bewaken tijdens de koelketen.

Veiligheid 24 uur per dag

MediBlue is de schakel tussen uw koelsysteem en onze servicedienst die direct in actie komt bij calamiteiten. Niet alleen de monitoring en afhandeling van een alarmmelding zijn bij ons in goede handen. Ook zorgen wij direct voor het oplossen van de storing en indien nodig het veilig stellen van de inhoud van de koeling zodat de koelketen niet wordt onderbroken. Wanneer bij langdurige stroomstoring uw vaccins tijdelijk in bewaring gesteld moeten worden, beschikken wij over back-up koelsystemen en eigen koelcellen. Zo bent u altijd verzekerd van de veiligheid van uw medicijnen en vaccins.