De opslag van geneesmiddelen en vaccins in Medicijnkoelkasten moet voldoen aan de gestelde eisen, maar moet ook simpel en slagvaardig gebeuren. Snel werken in een veilige omgeving is belangrijk. MediBLUE denkt daarom graag met u mee over de meest effectieve medicijnkoelkast voor u. Al ruim 20 jaar is MediBLUE gespecialiseerd in het bewaken en beheren van vaccins voor onze klanten. De kwaliteitsborging van uw vaccins is van cruciaal belang. Vanuit ethisch standpunt, maar ook omdat deze vaccins een grote financiële waarde vertegenwoordigen. In samenspraak met diverse opdrachtgevers hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om vaccins optimaal te kunnen bewaken tijdens de koelketen.

Geen normale koelkast

Het opslaan van medicijnen en vaccins in medicijnkoelkasten, dit lijkt misschien een hele eenvoudige taak. Maar als we het hebben over het leveren van prestaties dan is een koelkast voor medicijnen en vaccins geen ‘normale’ koelkast. In een industrie waar grote hoeveelheden dure materialen worden opgeslagen, is het belangrijk om te investeren in een koelkast die speciaal ontworpen is voor opslaan van medicijnen. Met opties zoals het toevoegen van de DIN 58345 accessoire, een breed scala aan fittingen (zoals ABS en aluminium laden) en prestaties die voldoen aan de opslagspecificaties van farmaceutische fabrikanten, zijn onze koelkasten geschikt voor opslag van medicijnen en vaccins.

De medicijnkoelkasten van MediBLUE

MediBLUE heeft vaccinkoelkasten die voldoen aan alle eisen die een professionele omgeving van een koelkast vraagt. Ons assortiment is zeer uitgebreid, want ook ATEX certificeerde koelkasten (explosieveilige koelkasten) kunnen wij leveren. De kracht van MediBLUE bestaat bovendien uit het leveren van maatwerk. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever flexibiliteit, leveren van uit eigen magazijn, service en storingsdiensten aan.

Wilt u weten wat MediBLUE voor u kan betekenen? Wilt u advies of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Neem telefonisch contact op met 026-3842180 of bericht onze klantenservice.