U wilt zich geen zorgen hoeven maken over de veiligheid van uw medicijnen en vaccins. Daarom is het belangrijk dat u kan rekenen op kwalitatief hoogwaardige koelsystemen in combinatie met gedegen onderhoud. Maar ook de opvolging in het geval van een eventuele storing, dankzij onze Meldkamerservice, is zeer belangrijk.  MediBLUE zorgt voor een optimale bewaking van uw medische koelapparatuur, want de veiligheid voor uw medicijnen en vaccins is van levensbelang!

Datalogsystemen

MediBLUE is gespecialiseerd in de doormelding van verschillende systemen. Van analoog tot IP, en van GPRS tot IP: onze meldkamerservice kan dit voor u verzorgen. Hiermee lezen wij de datalogsystemen op afstand uit en slaan we de bijbehorende data voor langere tijd op. Is er een alarmmelding? Dan wordt deze direct doorgezet naar de MediBLUE meldkamer of (mocht u dat willen) meteen naar uw eigen meldkamer.

Veiligheid 24 uur per dag

MediBLUE is de schakel tussen uw koelsysteem en hulp bij calamiteiten, want als er een probleem is dan komt onze servicedienst direct in actie! Niet alleen de monitoring en afhandeling van een alarmmelding zijn bij ons in goede handen, ook zorgen wij direct voor het oplossen van de storing. Als het nodig blijkt te zijn, dan zorgen we er ook voor dat de inhoud van de koeling veilig is, zodat de koelketen niet wordt onderbroken. MediBLUE heeft back-up koelsystemen en eigen koelcellen die worden gebruike wanneer door een langdurige stroomstoring uw vaccins tijdelijk in bewaring moeten worden gesteld. Zo bent u altijd verzekerd van de veiligheid van uw medicijnen en vaccins.

Zo werkt de meldkamerservice van MediBLUE

Stelt u zich eens voor: de alarminstallatie van uw koelkast meldt een ongewone temperatuurafwijking, of een stroomstoring! Gelukkig heeft u bij het aanschaffen van een koeling bij MediBLUE een protocol afgesproken. Op het moment van de storing treedt het protocol in werking en zorgt MediBLUE (helemaal volgens plan) dat uw waardevolle producten veilig blijven. Het begint bij een melding naar de MediBLUE meldkamer. De meldkamerservice gaat dan volgens het met u afgesproken protocol te werk. In de meeste gevallen betekent dit dat er contact wordt opgenomen met de verantwoordelijke binnen uw organisatie. Maar, als de situatie daarom vraagt, is het ook mogelijk dat een alarmopvolger met koeltechnische kennis naar u wordt gestuurd. Deze deskundige stelt de inhoud van de koeling meteen veilig en verhelpt de storing. U kunt in alle gevallen rekenen op een professionele en snelle afhandeling door onze alarmcentrale.

Heef u een storing aan uw koeling maar geen service contract neem dan contact op met onze Meldkamer.