MediBLUE heeft verschillende merken in het assortiment die mini koelkasten leveren. Deze kleine koelkasten zijn ideaal als medicijnkoelkasten voor leveranciers en afhalers. Alle mini koelkasten die MediBLUE in het assortiment heeft zijn gemaakt voor de opslag van medicatie. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om de dagopslag van medicijnen en vaccins. Voor langdurige opslag adviseren wij een medicijnkoelkast die DIN58345 gecertificeerd is.

Bekijk ons assortiment Mini koelkasten 5°C

B-Medical

B-Medical heeft als mini koelkast de B-Medical L55 in het assortiment. Deze medische koelkast voldoet aan de DIN 58345 en is derhalve een volwaardige medicijnkoelkoelkast voor de veilige opslag van laboratorium en farmaceutische preparaten bij koude temperaturen tussen + 4 ° C en + 15 ° C en voorzien van alle veiligheidsfuncties. De L55 heeft een geluidsniveau van minder dan 35 db(A).

Dometic

De Dometic Silencio HC (Health Care) mini koelkasten lijn is een prima oplossing voor ziekenhuizen en gezondheidscentra waar warmtegevoelige producten bij een temperatuur tussen +2°C tot +8°C moeten worden bewaard. Tevens verkrijgbaar met geïntegreerde ventilator voor een constante temperatuur en voorzien van geluidssignaal functie deuralarm.

LEC

Deze compacte  koelkast van het merk LEC is geschikt als dagopslagkoelkast voor medicijnen. De koelkast heeft een temperatuurbereik van +2ºC tot +8ºC, is voorzien van een digitaal temperatuurdisplay en heeft een deurslot en koelt op basis van geforceerde luchtkoeling. Een hoog alarm melder is tevens inbegrepen.

Meer mini koelkasten?

Partnership staat bij ons niet alleen voor langdurige samenwerking. Wij bouwen met onze klanten graag een zakelijke en vruchtbare relatie op voor langere tijd. U mag van ons initiatief verwachten en wij denken graag met u mee. Zo ontstaat dat ‘extra’ wat nodig is om u perfect te ondersteunen dankzij een betrouwbaar en effectief bedrijfsproces. MediBLUE Cold Chain is uw specialist voor diensten en producten op het gebied van medische koel- en vriestechnieken. MediBLUE heeft meer dan twintig jaar ervaring in de branche waardoor wij voor u alleen het beste weten te selecteren. Wilt u meer weten wat MediBlue voor uw werkomgeving kan betekenen neem dan contact op met onze specialisten.