Mediline-vaccinkoelkasten met Comfort-elektronische controllers zijn de ideale koeloplossing voor Moedermelkkoelkasten in uw medische praktijk of apotheek. Deze caccine-koelkasten voldoen aan de veeleisende eisen van medische apparaten. De temperatuur kan worden ingesteld op 4°C zoals bij moedermelkkoelkasten nodig is. Het geforceerde luchtkoelsysteem in combinatie met de elektronische precisiecontroller zorgt voor temperatuurconsistentie en uniforme temperatuurverdeling in het interieur.

De moedermelkkoelkasten bij MediBlue zijn voorzien van een glazen deur en hebben een dynamisch koelsysteem. De koelkast moet handmatig ontdooit worden, maar de koelkast heeft wel een deurslot en de deur sluit zich automatisch uit zichzelf. Er is genoeg ruimte om de moedermelk op te slaan, want de koelkast bevat drie verstelbare opbergplanken en bodem.

Bekijk onze Moedermelk koelkasten 4°C

Comfortcontroller

De nauwkeurige elektronische comfortcontroller heeft een digitaal display waarop de temperatuur gemakkelijk is af te lezen. De koelkast kan ingesteld worden op temperaturen van 1/10°C nauwkeurig. Op het display is het bovendien heel gemakkelijk om de toestand van de koelkast af te lezen. Enkele symbolen geven te allen tijde aan of de koelkast nog naar behoren werkt. Daarnaast voldoet de koelkast aan alle laboratoriumhygiëne-vereisten.

Een visueel en hoorbaar temperatuuralarm waarschuwt de gebruiker als de grenzen van de temperatuurafwijkingen worden overschreden. De parameters voor het temperatuuralarm kunnen individueel worden ingesteld. Bovendien wordt er een visueel en hoorbaar deuralarm gegeven als de deur langer dan 1 minuut open is. Verder hebben de laboratoriumkoelkasten een visueel stroomuitval-alarm voor het geval de stroom uitvalt of als er onverhoopt een defect is.

Moedermelkkoelkasten met geïntegreerd datageheugen

De Comfort elektronische controller heeft een geïntegreerd datageheugen. Het registreert de maximale en minimale interne temperaturen die zich hebben voorgedaan na het bereiken van de ingestelde temperatuur, de laatste drie temperatuuralarmen en stroomuitval, samen met de tijd, datum en duur van het alarm. De betreffende gegevens kunnen worden opgeroepen met de AlarmLog-functie en worden gelezen op het displaypaneel.

1-punts kalibratie

De laboratoriumtoestellen met Comfort-elektronische regelaars bieden 1-puntskalibratie voor nauwkeurige temperatuurregeling. Dit maakt compensatie mogelijk tussen de ingestelde temperatuur en de werkelijke interne temperatuur. Positieve of negatieve wijzigingen in de correctiewaarde kunnen worden aangebracht in stappen van 0,1K.

Maximale temperatuurstabiliteit en temperatuurconsistentie

In combinatie met de elektronische precisiecontroller zorgt het koelsysteem met geforceerde lucht van de vaccinkoelkasten voor maximale temperatuurstabiliteit en consistentie bij hoge temperaturen. De laboratoriumkoelkasten zijn uitgerust met een secundaire veiligheidsthermostaat om temperaturen onder + 2 ° C te voorkomen in geval van een storing. Alle vaccin koelkasten met Comfort elektronische controllers zijn getest volgens de NF X 15-140 standaard met betrekking tot maximale temperatuurstabiliteit en optimale temperatuurconsistentie.

Service en onderhoud

MediBlue heeft een eigen service en storingsdienst. Ook kunnen wij de koelingen monitoren zodat er bij afwijkende temperaturen of stroomuitval direct een melding naar onze meldkamer gaat. Volgens afgesproken protocollen kunnen wij dan verhandelen en eventueel zelfs de opslag veilig stellen. Bekijk onze services diensten of neem contact op met onze service specialisten via onze klantenservice.