De Needlesafe is een uitvinding van het zusterbedrijf van MediBLUE en is daarom alleen via MediBLUE te krijgen. De NeedleSafe is op alle prikplaatsen inzetbaar. Het heeft een eenvoudige en vooral veilige toepasbaarheid van het opslagsysteem. De NeedleSafe © is een volkomen veilig opslagsysteem en is in te zetten voor gebruikte injectiespuiten, ampullen en bloedbuisjes. Een Naaldencontainer voor veilig bewaren van gebruikte injectie naalden. MediBLUE kan daarnaast ook zorgen voor de verantwoorde verwerking van het medische afval, conform wet- en regelgeving. Tevens zijn er losse disposables te bestellen voor het veilig afvoeren van gebruikte naalden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van de NeedleSafe of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Neem dan contact op met MediBLUE op telefoonnummer 026-3842180.

Ophaalservice

Ga voor absolute veiligheid en kies voor de AAV-service van MediBLUE. Dit is een ‘Aan- en Afvoer en Verwerkings-traject’. Dit betekent dat volle disposables en portable NeedleSafes© met gebruikte naalden bij u opgehaald worden. Ze worden dan meteen bij het ophalen vervangen voor nieuwe lege disposables. MediBLUE zorgt vervolgens ook voor een veilige en verantwoorde verwerking van het medische afval. Dit doen we helemaal overeenkomstig met de gestelde wet- en regelgeving op dit gebied.

Voorkom een prikincident

Met NeedleSafe kan een zogenaamd prikaccident of prikincident voorkomen worden. Een prikaccident vindt plaats als er per ongeluk contact wordt gemaakt door de huid met een gebruikte injectienaald. Via prikaccidenten kunnen Hepatitis B-virus (HBV), hepatitis C-virus (HCV) en Humaan Immunodeficiëntie Virus (hiv) worden overgedragen. Met de NeedleSafe© is het afvalmateriaal volkomen veilig afgesloten. Overal waar injecties kunnen worden toegediend, mag dit product daarom niet ontbreken! Het systeem is op de meest uiteenlopende ‘zorgplaatsen’ toepasbaar. De NeedleSafe© is door MediBLUE speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Met name thuiszorg-diensten kunnen de NeedleSafe goed gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ouder en KindZorg (OKZ), Jeugd GezondheidsZorg (JGZ) en de GGD. De eenvoudige en veilige toepasbaarheid van het opslagsysteem maakt dat de NeedleSafe© op vrijwel alle vaste ‘prikplaatsen’ inzetbaar is. Bestel de NeedleSafe in de webshop.