B Medical Systems

MediBLUE is onderdeel van MF Medical Services, een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de medische branche. MediBLUE (MF Medical Services) staat bekend om de uitstekende service en producten van top-kwaliteit. Het groeiend aantal tevreden opdrachtgevers is daar het bewijs van. Uniek aan MediBLUE is bovendien de exclusieve samenwerking met B Medical Systems in Nederland. MediBLUE is dealer van Dometic, B Medical Systems, Liebherr, Gram en LEC. MediBLUE levert en installeert deze high-end producten direct bij de klant. Daarnaast wordt desgewenst de inhoud van de koelsystemen bewaakt en gemonitord. Bovendien lost MediBLUE storingen op dankzij een eigen service en storingsdienst.

De kracht van MediBLUE

MediBLUE heeft een eigen service en storingsdienst, magazijn en een enthousiast team dat voor u klaar staat! MediBLUE kan vertrouwen op een nauwe samenwerking met diverse fabrikanten (zoals B Medical Systems) en leveranciers. Dit resulteert in een groeiend aantal tevreden opdrachtgevers en daarmee ook tevreden klanten. Perfecte ondersteuning in het bieden van oplossingen voor het veiliger maken van bloedtransfusies op het gebied van koeltechniek, dat is wat MediBLUE doet. De kracht van MediBLUE bestaat uit het leveren van maatwerk. Het bedrijf richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever flexibiliteit. Service staat hoog in het vaandel en dat bewijst MediBLUE keer op keer.

Dat beetje ‘extra’

MediBLUE vindt het belangrijk dat u kunt rekenen op veiligheid en kwaliteit. Met gedegen kennis en service. Partnership staat bij MediBLUE niet alleen voor langdurige samenwerking. De klant mag verwachten dat er op initiatief van MediBLUE meegedacht wordt over het verbeteren van uw medische koelsystemen, bijvoorbeeld door middel van de uitzonderlijk goede prestaties van B Medical Systems. Niet alleen in kwaliteit, maar ook voor wat betreft de prijs.  Zo ontstaat dat ‘beetje extra’ dat nodig is om u als klant perfect te ondersteunen.

Informeer naar de mogelijkheden van MediBlue

Geïnteresseerd in wat MediBLUE voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice en laat u informeren. MediBLUE kan u perfect ondersteunen om uw medische producten veilig op te slaan en te bewaken.