MediBLUE biedt betaalgemak! Daarom kunt u als klant op verschillende manieren uw medische koelapparatuur aanschaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betalen middels iDEAL, Creditcard of op rekening. Deze laatste methode wordt door onze klanten als meeste gekozen.

Laboratorium apparatuur op rekening

Heeft u een medische koelkast of vriezer in de webshop gezien die u graag op rekening wilt betalen? Kies dan bij ‘afrekenen’ voor ‘Betaal later’. Bent u een nieuwe klant, dan zal MediBLUE na uw bestelling contact opnemen om meerdere bedrijfsgegevens te vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw kvk-nummer en BTW-nummer. Bestaande klanten kunnenook eenvoudig in de webshop op rekening betalen. Bovendien hebben bestaande klanten de mogelijkheid om bij MediBLUE op factuur te bestellen. De bestaande klant heeft een betaaltermijn van 30 dagen.

iDEAL

In de webshop wordt ook iDEAL als betaalmiddel aangeboden. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen gaat ook eenvoudig, want er wordt gebruik gemaakt van uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u met iDEAL betaalt. Selecteer de bank waarbij u aangesloten bent en daarna staat de betaalopdracht gelijk voor u klaar. Vervolgens wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en MediBLUE wordt door uw bank geïnformeerd.

Betalen met iDEAL kan meteen. Om iDEAL te gebruiken hoeft u zich niet apart te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. iDEAL werkt naadloos samen met grote banken, zoals ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, want alle betaalgegevens worden zoveel mogelijk automatisch ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. Bovendien houdt u constant controle en overzicht op de betaling. De iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is daarmee zichtbaar in uw (zakelijke) rekeningoverzicht. Wist u dat uw naam en rekeningnummer pas worden verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd? Bij creditcard-betalingen is dat niet het geval. Bij iDEAL houdt u dus zelf controle over de verstrekking van uw persoonlijke gegevens.

Bekijk ook ons bezorg en retour beleid.

Heeft u vragen voor het betalen van een bestelling neem dan contact op met onze klantenservice die helpen u dan graag verder.