Onderhoud is belangrijk, maar het begint met het uitzoeken en kopen (of leasen) van medische koel apparatuur. Toch is de juiste installatie en natuurlijk het onderhoud van de apparatuur minstens zo belangrijk. Daarom is het fijn om te weten dat er een betrouwbaar en kundig team van MediBlue achter u staat in het geval dat er calamiteiten zijn aan uw medische koelapparatuur. Het MediBLUE service team bestaat uit ervaren technici, die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan. Bovendien zijn onze techneuten STEK-erkend en ze hebben daarnaast jarenlange ervaring in het oplossen van storingen, plegen van onderhoud en het aanbrengen van modificaties aan bestaande apparatuur.

 en ze hebben daarnaast jarenlange ervaring in het oplossen van storingen, plegen van onderhoud en het aanbrengen van modificaties aan bestaande apparatuur.

Altijd service en hulp

Dankzij onze preventieve onderhoudscontracten kunnen wij storingen zoveel mogelijk tegengaan. Met een onderhoudscontract bent u gegarandeerd van 24 uur per dag en 7 dagen per week service. Bovendien staat er bij urgente storingen direct een bruikleen koeling zoals een -86°C vriezer, koelkast of vrieskast tot uw beschikking. Onze bereikbaarheid bij calamiteiten is 24/7. Kiest u voor een combinatie met een abonnement voor alarmopvolging? Dan zijn onze storingsmonteurs binnen 4 uur bij u aanwezig om de storing te verhelpen en eventueel de vaccins veilig te stellen. Bovendien stellen wij bij een langdurige (stroom-)storing back-up koelcellen ter beschikking. Met een abonnement wordt dus voor een klein bedrag per dag uw koelkast volledig bewaakt. Dat geeft een goed gevoel!

Nog meer veiligheid door preventief onderhoud

U heeft er misschien nog niet bij stil gestaan, maar preventief onderhoud voorkomt storingen en zorgt er bovendien voor dat uw apparatuur betrouwbaar functioneert. MediBLUE biedt zorgvuldig samengestelde onderhoudsbeurten waarmee wij een volledige check op uw koelapparatuur op diverse punten garanderen. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt wordt niet alleen de goede werking gecontroleerd, maar bijvoorbeeld ook de koeling zorgvuldig nagekeken en op temperatuur gecontroleerd.

Voordelen van preventief onderhoud:

  • Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens een checklist
  • Van elk onderhoud ontvangt u digitaal een compleet ingevulde checklist voor uw eigen administratie
  • Jaarlijks automatische contract verlening en ontvangt u een schriftelijke bevestiging van de automatische verlenging
  • Bij  een onderhoudscontract heeft u recht op 24-uurs service op de apparatuur waarvoor het contract van toepassing is
  • Jaarlijkse afrekening na werkzaamheden
  • Reparaties die voortkomen uit de werkzaamheden worden vooraf met u besproken, evenals eventueel te gebruiken en/of te vervangen onderdelen
  • De kosten van reparaties en/of te vervangen onderdelen die voortvloeien uit onderhoud zijn niet inbegrepen in het onderhoudscontract.
  • Onderhoud en reparaties worden gedaan in navolging van de STEK richtlijnen

Wilt u meer weten over de service en onderhoud mogelijkheden neem dan met ons contact op.