Solar Direct Drive is koelen met behulp van zonne-energie: een snel te gebruiken en betrouwbare koeling voor vaccins of medicijnen. Ook onder zware omstandigheden, waar ook ter wereld!

De Solar Direct Drive-oplossing bestaat uit verschillende koelkasten en diepvriezers die rechtstreeks werken op zonnepanelen, dus zonder batterijen en regelaars. Deze oplossing biedt een betrouwbare Cold Chain oplossing voor het vervoeren van bijvoorbeeld vaccins, zelfs in de meest afgelegen gebieden. De Solar Direct Drive-oplossing gebruikt de enige energiebron die onuitputtelijk is: onze zon!

SDD-apparatuur van B Medical Systems is gebaseerd op innovatieve koeltechnologie. De robuuste en duurzame koelkasten voor vaccins zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. De lage uitvaltijden beperken het risico van bedorven vaccins. Onze Vaccine Cold Chain-koelkasten zijn dus levens- en kostenbesparend. Bekijk hier de Solar Direct Drive.

Wilt u weten wat MediBLUE voor uw organisatie kan betekenen of een persoonlijke offerte? Neem dan contact op met onze MediBLUE  specialisten.