Al ruim 20 jaar is MediBLUE gespecialiseerd in het bewaken en beheren van vaccins voor haar klanten. De kwaliteitsborging van uw vaccins is van cruciaal belang, daarom is het belangrijk om storingen te voorkomen. Vanuit ethisch standpunt, maar ook omdat deze vaccins een grote financiële waarde vertegenwoordigen. In samenspraak met diverse opdrachtgevers heeft MediBLUE een speciaal programma ontwikkeld om vaccins optimaal te kunnen bewaken tijdens de koelketen.

Veiligheid 24 uur per dag

MediBLUE is de schakel tussen uw koelsysteem en onze servicedienst die direct in actie komt bij calamiteiten. Niet alleen de monitoring en afhandeling van een alarmmelding zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen namelijk ook direct voor het oplossen van de storing. Als het nodig is stellen wij ook de inhoud van de koeling veilig, zodat de koelketen niet wordt onderbroken. Daarnaast beschikt MediBLUE ook over back-up koelsystemen en eigen koelcellen. Dit is handig wanneer bij langdurige stroomstoring uw vaccins tijdelijk in bewaring moeten worden gesteld. Zo bent u altijd verzekerd van de veiligheid van uw medicijnen en vaccins! Verder proberen wij storingen tegen te gaan door middel van preventieve onderhoudscontracten. Met een dergelijk onderhoudscontract bent u gegarandeerd van 24 uur per dag en 7 dagen per week service. Bij urgente storingen staat er direct een bruikleen -86°C vriezer, koelkast of vrieskast tot uw beschikking.

Storingen

Onze bereikbaarheid bij calamiteiten is 24 uur per dag, 7 dagen per week. In combinatie met een abonnement voor alarmopvolging zijn onze storingsmonteurs binnen 4 uur bij u aanwezig om de storing te verhelpen en eventueel de vaccins veilig te stellen. Bij een langdurige (stroom-) storing stellen wij back-up koelcellen ter beschikking. Voor een klein bedrag per dag wordt uw koelkast volledig bewaakt. Preventief onderhoud voorkomt storingen en zorgt ervoor dat uw apparatuur betrouwbaar functioneert. Met onze preventieve onderhoudsbeurt garanderen wij een volledige check op uw koelapparatuur op diverse punten. Wij controleren daarbij niet alleen de goede werking, maar reinigen ook de koeling en controleren de temperatuur. Meld de storingen aan via ons meldingsformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Wilt u meer weten om storingen te voorkomen of op te lossen? Neem contact op met onze specialisten om u te laten adviseren over de mogelijkheden voor uw werkomgeving.