Een medische transportkoelbox heeft een temperatuurdatalogger nodig. MediBLUE adviseert om hiervoor de portable temperatuurdatalogger te gebruiken. Deze is speciaal ontwikkeld voor koelboxen met LoRa communicatie. Dit zijn draadloze temperatuurmetingen en om dit te bewerkstelligen wordt de datalogger hiervoor in de koelbox gemonteerd. De draadloze temperatuurdatalogger heeft sensoren voor meting van temperatuur, licht, beweging en optioneel ook voor CO2. De temperatuurdatalogger wordt door de online applicatie van MediBLUE ondersteund, waardoor u eenvoudig middels onze portal de gegevens kan inzien. De temperatuurdatalogger heeft de volgende afmeting: 86x86x26mm.

Online monitoring met de temperatuurdatalogger

Door middel van LoRa worden meetgegevens direct naar de online applicatie gestuurd. Online monitoring was nog nooit zo makkelijk! Meetgegevens zijn 24/7 inzichtelijk en gebruikers worden direct gealarmeerd bij de overschrijding van ingestelde grenswaarden. Dit gebeurd bijvoorbeeld door middel van een SMS of email. Temperatuur monitoring wordt hierdoor zeer eenvoudig en biedt gebruikers een realtime en helder inzicht. De ATR serie GPRS dataloggers kunnen 500.000 meetwaarden intern opslaan. Bovendien zijn ze via een USB aansluiting met lokale Vision software uit te lezen of te programmeren. Bekijk het assortiment dataloggers.

De kracht van MediBLUE bestaat bovendien uit het leveren van maatwerk. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. MediBLUE heeft een eigen magazijn, service en storingsdienst. Meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van temperatuurregistratie kunnen onze specialisten u geven. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice of 026-3842180.

[yith_wc_productslider id=13220]