MediBLUE heeft complete oplossingen inclusief sensoren, software en eventueel dataopslag voor temperatuurregistratie en het gebruik van dataloggers. MediBLUE heeft hiervoor een medische meldkamer die van alle technische snufjes is voorzien om de temperatuur registratie in de gaten te houden en actie te ondernemen als er iets niet goed gaat. Wilt u liever rechtstreeks een SMS of een e-mail ontvangen als er een storing is, dan kan dat uiteraard ook. Desgewenst kan dit in combinatie met onze online applicatie  waar u met een inlogcode de status van het apparaat online kunt volgen.

Temperatuurregistratie inclusief installatie

Alle klanten voor temperatuurregistratie bij MediBLUE krijgen de installatie hiervan gratis. Temperatuurregistratie is dus altijd inclusief installatie.

De kracht van MediBLUE bestaat bovendien uit het leveren van maatwerk en service, dat laten we onder andere zien door onze temperatuurregistratie inclusief installatie. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever flexibiliteit, want service staat hoog in het vaandel. Dat bewijst MediBLUE keer op keer. Wist u dat MediBLUE heeft een eigen magazijn, service en storingsdienst heeft? En laten we vooral het enthousiaste team niet vergeten dat voor u klaar staat!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van temperatuurregistratie, wilt u advies of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Bel MediBLUE! 026-3842180.