Heeft u een oplossing nodig voor het vervoeren van gekoeld transport? MediBLUE heeft professionele transportkoelboxen en koelboxen in het assortiment die speciaal voor de medische sector zijn gefabriceerd. Het merk B-Medical heeft zich gespecialiseerd in o.a. koeltransport speciaal voor organisaties als Artsen zonder Grenzen. B-Medical heeft verschillende koeltransportboxen ontwikkeld die ingezet kunnen worden voor diverse omstandigeheden.  Transportkoelboxen zorgen voor een veilig transport van temperatuurgevoelige producten, zoals medicijnen, vaccins, bloed of organen. De MT range van B-Medical bestaat uit vijf passieve transportboxen en één actieve transportbox. Deze laatste werkt door middel van een compressor.

Bekijk onze Transportkoelboxen

[yith_wc_productslider id=12434]

Medische transportkoelboxen

De gezondheidszorg vraagt om een heel ander soort koelbox dan gemiddeld. B-Medical Systems transportsystemen zijn ideaal voor intensief gebruik met vele transporttoepassingen, zelfs als dat onder moeilijke klimatologische omstandigheden is. De MT-modellen zijn gemaakt in overeenstemming met het Europese convenant. Deze afspraken gaan over  het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR), via het spoor (RID) en over zee (IMDG). De transportkoelboxen zijn daarnaast ook geproduceerd conform de internationale regelgeving voor het vervoer via de lucht (ICAO-TI / IATA-DGR). Voor alle varianten binnen de B-Medical lijn voor passief transport zijn Eutectische koeling systemen als optie beschikbaar (-32 ° C, + 4 ° C, +22 ° C en +37 ° C).

Solar Direct Drive

Met de Solar Direct Drive kan gekoeld worden met behulp van zonne-energie: een snel te gebruiken en betrouwbare koeling voor vaccins of medicijnen. Ook onder zware omstandigheden, waar ook ter wereld!
De Solar Direct Drive-oplossing bestaat uit verschillende koelkasten en diepvriezers die rechtstreeks werken op zonnepanelen, dus zonder batterijen en regelaars. Deze oplossing biedt een betrouwbare Cold Chain oplossing voor het vervoeren van bijvoorbeeld vaccins, zelfs in de meest afgelegen gebieden. De Solar Direct Drive-oplossing gebruikt de enige energiebron die onuitputtelijk is: onze zon! Bekijk hier meer informatie over de Solar Direct Drive oplossingen.

MediBLUE als vertrouwde partner

Partnership staat bij ons niet alleen voor langdurige samenwerking. Wij bouwen met onze klanten graag een zakelijke en vruchtbare relatie op voor langere tijd. U mag van ons initiatief verwachten en wij denken graag met u mee. Zo ontstaat dat ‘extra’ wat nodig is om u perfect te ondersteunen dankzij een betrouwbaar en effectief bedrijfsproces. MediBLUE Cold Chain is uw specialist voor diensten en producten op het gebied van medische koel- en vriestechnieken. MediBLUE heeft meer dan twintig jaar ervaring in de branche waardoor wij voor u alleen het beste weten te selecteren. Meer weten? Neem contact op met onze specialisten via onze klantenservice op telefoonnummer 026 384 2180.