Een USB temperatuurlogger is, anders dan meeste andere varianten, een datalogger die niet online is uit te lezen. De gegevens van de USB temperatuurlogger worden direct op de USB-stick in het apparaatje opgeslagen. Er zijn meerdere varianten te verkrijgen; de een met meer intern geheugen dan de ander. De Testo USB Temperatuurloggers zijn compact, nauwkeurig en betrouwbaar. Testo dataloggers onderscheiden zich door hun gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Het geheugen blijft altijd bewaard zelfs als de batterij helemaal leeg is. De Testo USB-temperatuur loggers zijn uitstekend geschikt voor het registreren van temperaturen van koelapparatuur. De USB-logger waarschuwt als de temperatuur waarden afwijken ten opzichte van de ingestelde waarden. De Testo USB-logger voorziet in configuratie, rapportages en kalibratie certificaten.

USB Temperatuurlogger via MediBLUE

De USB temperatuurlogger heeft genoeg data in het geheugen voor duizenden metingen. Daarnaast hebben de Testo dataloggers duurzame vochtsensoren voor betrouwbare en nauwkeurige metingen. De data die op de datalogger opgeslagen wordt, kan overgedragen worden via een USB interface. De meetgegevens kunt u eenvoudig analyseren op een computer. De software die hiervoor nodig is is gratis te downloaden.

De kracht van MediBLUE bestaat bovendien uit het leveren van maatwerk. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever flexibiliteit, want service staat hoog in het vaandel. Dat bewijst MediBLUE keer op keer. Wist u dat MediBLUE heeft een eigen magazijn, service en storingsdienst heeft? En laten we vooral het enthousiaste team niet vergeten dat voor u klaar staat!
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van temperatuurregistratie, wilt u advies of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Bel MediBLUE! 026-3842180.