MediBLUE werkt met de vaccin koelingen van B-Medical Systems. Dit merk is een toonaangevende producent van koelapparatuur voor vaccins. B-Medical Systems werkt onder andere nauw samen met instanties voor volksgezondheid, overheden en organisaties om onmisbare koelproducten te creëren. MediBLUE is al jaren partner van B-Medical Systems en heeft hierdoor zeer veel ervaring met de vaccin koelingen van dit merk.

Extreme omstandigheden

Wat is een vaccin koelkast? De Cold Chain koelers van B-medical zijn met compressie-ijs beklede koelkasten. Ze zijn gemaakt om uw medische materiaal in de meest onmogelijke omstandigheden (zoals warme en vochtige omgevingen) op temperatuur te houden. Deze modellen zijn gemaakt van roto-gevormd polyethyleen en bieden de duurzaamheid en robuustheid die vereist is voor intensief gebruik.

Temperatuur datalogger

Mediblue kan zorgen voor een geïntegreerd alarmsysteem dat eventueel kan worden aangevuld met een temperatuur datalogger. Dit systeem meldt het direct wanneer de temperatuur afwijkt. Deze is speciaal ontwikkeld voor koelboxen met LoRa communicatie. Dit zijn draadloze temperatuurmetingen en om dit te bewerkstelligen wordt de datalogger hiervoor in de koelbox gemonteerd. De draadloze temperatuurdatalogger heeft sensoren voor meting van temperatuur, licht, beweging en optioneel ook voor CO2. De temperatuurdatalogger wordt door de online applicatie van MediBLUE ondersteund, waardoor u eenvoudig middels onze portal de gegevens kan inzien. Kijk hier voor meer informatie over Temperatuur dataloggers.

Wilt u weten wat MediBLUE voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Contact de MediBLUE klantenservice.