MediBLUE werkt met de vaccin vriezers van B-Medical Systems. Dit merk is een toonaangevende producent van koel- en vriesapparatuur voor vaccins en ander medisch materiaal. B-Medical Systems werkt onder andere nauw samen met instanties voor volksgezondheid, overheden en organisaties om onmisbare koelproducten te creëren. MediBLUE is al jaren partner van B-Medical Systems en heeft hierdoor zeer veel ervaring met zowel de vaccin koelingen als de vriezers van dit merk.

Extreme omstandigheden

Wat zijn vaccin vriezers? De Cold Chain vriezers van B-medical zijn met compressie-ijs beklede vriezers. Ze zijn gemaakt om uw medische materiaal in de meest onmogelijke omstandigheden (zoals warme en vochtige omgevingen) op temperatuur te houden. Deze modellen zijn gemaakt van roto-gevormd polyethyleen en bieden de duurzaamheid en robuustheid die vereist is voor intensief gebruik. De Transportkoelboxen zijn uitermate geschikt voor het transporteren van gevoelige materialen. Daarnaast heeft MediBleu ook oplossingen voor het koelen onder zware omstandigheden , waar ook ter wereld! De Solar Direct Drive van B-Medical systems werkt op Zonnepanelen en kan ingezet worden in de meest afgelegen plekken.

Wilt u weten wat MediBLUE voor u kan betekenen? Wij geven u graag advies of maken een persoonlijke offerte, neem contact op met onze klantenservice.