De Testo Wifi datalogger is compact, nauwkeurig en betrouwbaar. Testo wifiloggers onderscheiden zich door hun gebruiksgemak en betrouwbaarheid. De Wifi datalogger van Testo is een efficiënte oplossing voor het monitoren van de temperatuurwaarden. Bijvoorbeeld de waarden van uw koelboxen, dagopslag van koelkasten en ook van vriezers. Het systeem bestaat uit tenminste één draadloze datalogger en een gratis Cloud-toegang voor online gegevensopslag. Het datalogsysteem zendt en ontvangt van twee temperatuur- en of vochtdataloggers met geïntegreerde temperatuur- en vochtsensor alle gemeten gegevens direct via Wifi op de Testo-cloud. Met de alarmfunctie ontvangt u bij alarm direct via E-mail of SMS een bericht.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van wifi dataloggers, wilt u advies of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Bel MediBLUE! 026-3842180.

Wifi datalogger van Testo

Of het nu is in een museum, een apotheek, in de voedingssector of serverruimten: het monitoren en documenteren van temperatuur en vochtigheid zorgt voor de kwaliteit van goederen, tentoonstellingen en processen op vele gebieden. Aanvullend is dataregistratie, bijvoorbeeld bij apotheken, wettelijk voorgeschreven. Bescherm uw gevoelige en waardevolle producten in koelkasten en vriezers met de WiFi datalogger van testo.  Sommige Testo dataloggers zijn uitgerust met een geïntegreerde temperatuur- en vochtsensor. Daarnaast is een dergelijke datalogger ook voorzien van een lux- en UV-sensor. Hierdoor is een integrale bewaking van het binnenmilieu en ook de lichtverhoudingen in uw omgeving altijd gegarandeerd.

Een Wifi datalogger van Testo heeft de volgende opties:

  • Met geïntegreerde sensoren voor temperatuur en vocht alsmede lux en UV-straling
  • Optimale aanpassing aan de omgeving dankzij optionele, zelf te bewerken deco-cover
  • Perfect verbonden: opslag van gegevens in de Testo Cloud, real time alarm per e-mail of (optioneel in combinatie met Advanced-licentie) SMS
  • Eenvoudige installatie, integratie en bediening

De kracht van MediBLUE bestaat bovendien uit het leveren van maatwerk. MediBLUE richt zich op de wensen van de klant en denkt graag mee over passende oplossingen. Hiermee biedt MediBLUE de opdrachtgever flexibiliteit, want service staat hoog in het vaandel. Dat bewijst MediBLUE keer op keer. Wist u dat MediBLUE heeft een eigen magazijn, service en storingsdienst heeft? En laten we vooral het enthousiaste team niet vergeten dat voor u klaar staat!
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van temperatuurregistratie, wilt u advies of bent u geïnteresseerd in een persoonlijke offerte? Bel MediBLUE! 026-3842180.